Κώστας Κυριακόπουλος

kefalikiriakopoulos1
insidekir1

Η εταιρεία «έπιπλο – διακόσμηση Κώστας Κυριακόπουλος» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1995. Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος είχε προϋπηρεσία ετών στον χώρο του επίπλου, αλλά και μεγάλη αγάπη για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οι αξίες στις οποίες στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε η εταιρεία είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία, η διατήρηση εξαιρετικής αισθητικής και λειτουργικότητας στα προϊόντα, καθώς και η σταθερή και συνεχής δέσμευση του ονόματός της με την ποιότητα.

Ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, για την συνολική ποιότητα κατασκευής των προιόντων μας, για την συνέπεια μας, για τις ανταγωνιστικές τιμές μας, καθώς επίσης και για το ότι βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη.

Προϊόντα:
Σαλόνια
Τραπεζάκια σαλονιών
Μπουφέδες
Κρυσταλλιέρες
Τραπεζαρίες
Κρεβατοκάμαρες
Κουκέτες
Στρώματα
Ντουλάπες
Μικροέπιπλα
Πολυθρονάκια
Παιδικά-εφηβικά Δωμάτια
Πορτ-Μαντώ
Αλλαγές Υφασμάτων
Καναπέδες
Καναπές κρεβάτι
Επιπλοσυνθέσεις
Μικροέπιπλα
Έπιπλα κουζίνας
Έπιπλα μπάνιου
Γραφεία
Μεταλλλικά έπιπλα
Φοιτητικά έπιπλα
Ειδικές κατασκευές
Ειδικές παραγγελίες
Αλλαγές υφασμάτων
Αναπαλαίωση επίπλων
Μελέτη χώρου
Διακοσμητικές προτάσεις
 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

protaseisA4-proxeiro

ΓΩΝΙΑ Α4 (1170 €) Σαλόνι γωνία με ύφασμα αδιάβροχο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Πόδια ξύλιναή μεταλικά, σκελετός μασίφ πεύκο, μαξιλάρια καθισμάτων από αφρολέξ Νο 400, μαξιλάρια πλάτης κομφορέλ. Διαστάσεις:

Γωνία 230 x 210 x 87 εκ, σκαμπό 65 x 65 εκ. Δυνατότητα αλλαγής

διαστάσεων κατόπιν συνεννόησης.

ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ Β ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ  (820 €) Σαλόνι γωνία με ύφασμα αδιάβροχο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Πόδια ξύλινα ή μεταλλικά, σκελετός μασίφ πεύκο με μελαμίνη λευκή για τα μπαούλα. Με την προσθήκη του σκαμπό γίνεται υπέρδιπλο κρεβάτι 165 x 195 εκ. Δυνατότητα κατασκευής κατ' επιλογήν δεξιά ή αριστερή γωνία. Διαστάσεις : Γωνία 240 x 130 x 85 εκ, σκαμπό 130 x 50 εκ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το σκαμπό.

protaseistzou-orion-mpou

ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΖΟΥΛΙΑ  (460 €) Καναπές τριθέσιος που γίνεται διπλό κρεβάτι διαστάσεων 138 x 195

εκ και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο. Ύφασμα αδιάβροχο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Πόδια ξύλινα ή μεταλικά, σκελετός μασίφ πεύκο με μελαμίνη λευκή για το μπαούλο. Διαστάσεις 195

x 90 εκ. Δυνατότητα προσθήκης μπράτσων με επιπλέον χρέωση 60 €.

ΟΡΙΩΝ (196 €) Διπλό κρεβάτι μεταλλικό σε χρώμα μαύρο, λευκό, σφυρήλατο (σε διάφορες αποχρώσεις). Ανατομικές τάβλες με πλαστική επένδυση στις άκρες. Δυνατότητα επιλογής χρώματος σκουριάς και πατίνας με επιπλέον χρέωση. Δυνατότητα κατασκευής του κρεβατιού για εσωτερικές διαστάσεις στρώματος πλάτους 90, 110, 140, 150, 160 εκ. Η τιμή αφορά τη διάσταση 160 εκ. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το στρώμα.

ΜΠΟΥΦΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΚΑΡΥΔΙΑ (390 €) Μπουφές από μελαμίνη καρυδιά πάχους 25 mm με φινίρισμα PVC και εκρού ανάγλυφα συρτάρια. Καθρέπτης με πλαίσιο. Επιλογές χρωμάτων : βέγκε, καρυδιά. Διαστάσεις μπουφές 150 x 88 x 45 εκ, καθρέπτης 140 x 80 εκ.

insidekir2 a

 a

nextpreviousa

 

 

Διεύθυνση: Βοσπόρου 76 & Αρτάκης
Περιοχή: Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο: 2310 945080
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.