Σύγχρονο

cover1aΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, με συνεργάτες που έχουν μεγάλη διαδρομή στην ιδιωτική εκπαίδευση, με αποτέλεσμα οι μαθητές να αισθάνονται και να είναι πλήρως καλυμένοι σε επίπεδα γνωστικά και εκπαιδευτικά, με στόχο την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ έχουν σαν στόχο τους την 100% ποσοστό επιτυχίας σε σχολές πρώτης προτίμησης και στον μεγαλύτερο βαθμό το πετυχαίνουν.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ γράφουν συνεχώς ιστορία και δημιουργούν παράδοση επιτυχιών για πάνω από 9000 μαθητές που εμπιστεύτηκαν τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ μαζί με την υψηλού επιπέδου στελέχωση και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης του διδακτικού προσωπικού, έχουν επενδύσει και σε υποδομές κτιριακές, πχ τα αμφιθέατρα των φροντιστηρίων, διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ προσεγγίζουν τους μαθητές:

- Αυτόνομα, ατομικά και όχι μαζικά, λειτουργούν σαν μια μεγάλη οικογένεια και είναι δίπλα στους μαθητές συνεχώς, γι αυτό και οι μαθητές των φροντιστηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΟ εξακολουθούν να είναι μέλη της κοινότητας και μετά την αποφοίτησή τους.

- Οι τακτικές επαφές με τους γονείς έχουν σαν αποτέλεσμα να λειτουργούν διορθωτικά στην πορεία των μαθητών και βοηθητικά στην στήριξή τους γνωστική και ψυχολογική.

- Η ενημέρωση των απουσιών και η αναπλήρωση των ωρών που για διάφορους λόγους έχασαν οι μαθητές λειτουργεί προς την ίδια κατεύθυνση.

- Οι παροχές των φροντιστηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΟ προς τους μαθητές και γονείς δεν σταματούν μόνο στην υποστήριξη της εισαγωγής στα ΑΕΙ αλλά και σε βοήθεια οδοντιατρική με την οποία είναι καλυμένοι οι μαθητές μας.

- Η υποστήριξη των φροντιστηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΟ συνεχίζεται και μετά τις εξετάσεις αλλά και πριν από αυτές με συνεχή ενημέρωση από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού για τις δυνατότητες τις επαγγελματικές κάθε κλάδου.

- Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι μια υπόθεση που τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ την επωμίζονται ταυτόχρονα και με την ίδια αγωνία με την οικογένεια του υποψηφίου.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τα φροντιστήρια ΣΥΓΧΡΟΝΟ αποτελούν σήμερα με τη στιβαρή τους παρουσία, ένα εφαλτήριο για την πορεία των μαθητών προς την ολοκλήρωσή τους σαν άνθρωποι και την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωσή τους σαν επιστήμονες και ένθρωποι. Οι αξίες αυτές λειτουργούν σαν οδηγός και για το μέλλον. Η ευελιξία των φροντιστηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΟ δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται και σε κάθε νέα δεδομένα στην εκπαίδευση και στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Για περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών και άλλες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

prosfora programma

 Τελευταία ενημέρωση 30.12.2016 

previousnext

Διεύθυνση: Τσιμισκή 47 & Κ. Ντήλ
Περιοχή: Κέντρο
Τηλέφωνο: 2310 270727 και 2310 222594
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Διεύθυνση: Αρτάκης 12
Περιοχή: Κ. Τούμπα
Τηλ: 2310 919113