ΕΠΙΠΛΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

logoinside1

inside350x1112  

Oι ειδικοί στις μετακομίσεις από το 1970...
Ολοκληρωμένες – οργανωμένες αλλά και απλές, οικονομικές εργασίες μεταφοράς από όλη την Ελλάδα, με ανυψωτικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό και πάντα τις οικονομικότερες τιμές.
Εδώ και πάνω από 44 χρόνια ειδικευόμαστε στη μετακόμιση της οικοσκευής ή της επιχείρησής σας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε όλες τις σχετικές υπηρεσίες όπως μεταφορά, αμπαλάζ και φύλαξη.

Ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε στην καλύτερη τιμή.
Η μετακόμιση και η μεταφορά επίπλων είναι μία δουλειά που την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά αφού ειδικευόμαστε στο χώρο από το 1970. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων με ειδικά υλικά κάλυψης και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.
Προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας για εσάς.

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε.
Η επιχείρησή μας φροντίζει να έχει τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα οχήματα για την δική σας πάντα εξυπηρέτηση. Πέραν όμως των οχημάτων η εξέλιξη έχει μεταφερθεί και στην γνώση των ανθρώπων, κάτι στο οποίο η επιχείρηση μας επενδύει όλα αυτά τα χρόνια και το θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό. Ασχολούμαστε με εξειδικευμένο αντικείμενο (την μεταφορά επίπλων) και φροντίζουμε το προσωπικό μας μέσα από κατάλληλες επιμορφώσεις να είναι πάντα άριστα εκπαιδευμένο.prosfores300
Στις δύσκολες όμως εποχές που διανύουμε φροντίζουμε να βρίσκουμε πάντα τη "χρυσή τομή" παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.
44 χρόνια τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας των επαγγελματισμό μας.

Μεταφέρουμε ότι μεταφέρεται... με ασφάλεια.
Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, και διαθέτουμε γραφεία στην Αθήνα και την Κρήτη, αλλά και ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εκτός από μετακομίσεις αποκλειστικές ή συνδυασμένες στην Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική), μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι προορισμοί αποκλειστικής μεταφοράς μας (comple φορτία) προς Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία αλλά και προς όλη την Ευρώπη. Φυσικά εξυπηρετούμε και συνδυασμένα φορτία (groupage) προς Αυστραλία, Αμερική και όπου αλλού χρειαστεί.

Συσκευασία – Αμπαλάζ
Η συσκευασία – αμπαλάζ των επίπλων και το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων αντιμετωπιζόταν πάντοτε από την επιχείρηση μας ως σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Συσκευάζουμε τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς. Σε αυτά προσθέτουμε τον επαγγελματισμό μας και τα ιδανικά υλικά γι' αυτή τη δουλειά. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής. Για όλα αυτά έχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό ειδικά υλικά συσκευασίας βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Μεταφορά
Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκαστοτε μεταφοράς. Ειδικευμένο, μόνιμο ελληνικό προσωπικό, αναλαμβάνει την μεταφορά και συσκευασία της οικοσκευής σας, πάντοτε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη ασφάλεια.
Αποθήκευση – Φύλαξη

Επιθυμώντας να είμαστε όσο γίνεται πιο χρήσιμοι για τους πελάτες μας, προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο για την αποθήκευση όσο και για τη φύλαξη των αντικειμένων σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με μεγάλη ασφάλεια. Οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την αποθήκευση "σύντομου ή μακροχρόνιου διαστήματος" επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών και άλλων αντικειμένων. Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας.

Στη  σελίδα μας www.epiplometaforiki.gr μπορείτε εύκολα και φυσικά δωρεάν να μάθετε το κόστος της μετακόμισής σας, συμπληρώνοντας απλά την ειδική φόρμα μετακόμισης

idiotes290epixeiriseis290

previousnext

Διεύθυνση: Θερίσσου 35
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο: 2310 730025
Κινητό: 6932 372730
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.