Δημήτριος Π. Ιατρού

iatroukefaliiatrouinside

Τo ενεχυροδανειστήριο Ιατρού ξεκίνησε την δραστηριότητά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1974 και είναι από τα πρώτα στο χώρο που λειτουργεί με επίσημη κρατική άδεια.

Τα δεκάδες χιλιάδες συμβόλαια ενεχυρίασης αποτελούν από μόνα τους εγγύηση και δείχνουν την εμπιστοσύνη της αγοράς στο πρόσωπό μας.

Τα τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, μας επιτρέπουν να εγγυούμαστε για μια αξιόπιστη συναλλαγή με τον πελάτη με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος προς αυτόν.

 

Σε ένα άνετο και ασφαλή χώρο, με απολυτή εχεμύθεια και διακριτικότητα, μπορείτε να βγείτε από μια περιστασιακά δύσκολη θέση, αποκτώντας άμεσα και γρήγορα μετρητά.

Η τιμή του χρυσού τις εποχές αυτές έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Είναι ευκαιρία λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να γνωριστούμε από κοντά.

Σας δίνουμε την δυνατότητα είτε να πουλήσετε είτε να ενεχυριάσετε κοσμήματα, χρυσαφικά, ασημικά, χρυσές λίρες, νομίσματα, διαμάντια.

 

ΑΓΟΡΑ

To κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε, παλιά σπασμένα ή ανεπιθύμητα κοσμήματα. Μπορείτε να ρωτήσετε παντού. Στο ενεχυροδανειστήριο Δ. Π. Ιατρού θα βρείτε την καλύτερη τιμή για να πουλήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας.

ΕΝΕΧΥΡΑ

Η ενεχυρίαση σας δίνει την δυνατότητα άμεσων μετρητών χωρίς να χάσετε για πάντα τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Ενεχυριάζοντας τα τιμαλφή αντικείμενά σας λαμβάνετε άμεσα ένα δάνειο με το απολύτως νόμιμο επιτόκιο. Τα αντικείμενά σας φυλάσσονται με προσοχή έτσι ώστε όποτε επιθυμείτε να μπορείτε να τα αποκτείσετε πάλι.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η εκτίμηση των τιμαλφών ειδών γίνεται παρουσία σας.

Το ζύγισμα και ο έλεγχος περιεκτικότητας γίνονται με διαφανείς και επιστημονικές μεθόδους.

Το ποσό καταβάλεται τοις μετρητοίς κατόπιν συμφωνίας. Με την σύναψη του δανείου ο πελάτης παραλαμβάνει όλα τα νόμιμα έγγραφα με την ακριβή περιγραφή των ενεχυριαζόμενων αντικειμένων.

Ο δανειζόμενος μετά την λήξη του δανείου έχει την δυνατότητα:
 - να εξοφλήσει το δάνειο του, παίρνοντας πίσω τα αντικείμενα του
 - να το ανανεώσει, με το ισχύον νόμιμο επιτόκιο για έναν μήνα ακόμα.
Σε περίπτωση μη εξόφλησης του δανείου, κατά την συμφωνημένη ημερομηνία, αυτό θεωρείται ληξιπρόθεσμο και τα ενεχυριαζόμενα αντικείμενα παρέρχονται στην ιδιοκτησία του καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν έχει πλέον καμία απαίτηση - υποχρέωση .

 

a
nextprevious
a
a

 

Διεύθυνση: Τσιμισκή 31 (Στοά)
Περιοχή: Στάση Αριστοτέλους
Τηλέφωνο: 2310 235855
Κινητό: 6977260142
Διεύθυνση: Εγνατία 84
Περιοχή: Στάση Αριστοτέλους
Τηλ: 2310 230303