Θαλής

logo300Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Θαλής" βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Παύλου Μελά 38, 1ος όροφος) και λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2013 σε ένα χώρο μοντέρνο και ευχάριστο για τους μαθητές. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας, στοχεύουμε στη στήριξη των μαθητών για μια επιτυχημένη επιλογή στην ακαδημαϊκή τους πορεία.


Βασισμένοι στην μακρόχρονη πείρα μας αλλά και στην ανιδιοτελή αγάπη για το μαθητή, καταλήξαμε με σεβασμό απέναντι στους γονείς, σε μια καινούργια αντίληψη στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, που στηρίζεται σε:
- έμπειρο επιτελείο καθηγητών.
- έκτακτες ώρες διδασκαλίας.
- ιδιαίτερη ψυχολογική φροντίδα και στήριξη στο μαθητή.                            
- εγκαταστάσεις φροντισμένες, μοντέρνες και κλιματιζόμενες.
- έλεγχο γνώσεων με καθημερινές γραπτές δοκιμασίες και εβδομαδιαία διαγωνίσματα.
- υψηλό επίπεδο σπουδών.
- άμεση ενημέρωση γονέων σχετικά με την πρόοδο, απουσίες και την εξέλιξη που αφορά κάθε μαθητή.
- σημειώσεις προσαρμοσμένες στο νέο τύπο διδασκαλίας και εξέτασης που απαιτεί το Νέο Λύκειο.
Με μέθοδο και συστηματοποίηση της γνώσης, εγγυόμαστε την ακαδημαϊκή πορεία των μαθητών μας στις σχολές της επιλογής τους, συμβουλεύοντας τους και μετά τις εξετάσεις για τον ορθότερο επαγγελματικό τους προσανατολισμό και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.


Από φέτος θα λειτουργήσει το νέο εκπαιδευτικό σύστημα στη Β΄ Λυκείου, με νέο πρόγραμμα σπουδών το οποίο ισχύει ήδη για την Α΄ Λυκείου. Το φροντιστήριο μας με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, θέτει τις βάσεις για την άριστη προετοιμασία των μαθητών, καθιστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά θέματα της Τράπεζας Θεμάτων.
Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε για μια προσωπική συνάντηση για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την αρτιότερη προετοιμασία των παιδιών σας.


Θέλουμε οι υποψήφιοι να αισθάνονται σίγουροι ότι δεν έκαναν απλά μια επιλογή αλλά μια επιλογή ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

 

previous

 next

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 38
Περιοχή: κέντρο
Τηλέφωνο: 2313 008963