Έπιπλα Μπύρος

titlos1inside2Η εταιρεία ΜΠUΡΟS μετράει τρεις γενιές ανθρώπων στα έπιπλα.
Ήταν το 1948 όταν ο Παναγιώτης Μπύρος άνοιξε το πρώτο μικρό εργαστήριο-μαγαζάκι κατασκευής και εμπορίας επίπλων. Η ποιότητα της δουλειάς του άφηνε χρόνο μόνο για κατά παραγγελία κατασκευές. Αργότερα, και από την Μενεμένη αποφάσισε να μεταφερθεί στην καρδιά του εμπορίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, το 1973, στεγάστηκε σ' ένα μεγάλο χώρο επί της οδού Βενιζέλου για να μετακομίσει λίγο αργότερα στον αμέσως παράλληλο δρόμο, στην Ίωνος Δραγούμη και στον αριθμό 59. Με την κατάλληλη διαρρύθμιση ο χώρος μετατράπηκε σε μια πολύ μεγάλη έκθεση 1000 τ.μ., όπου οι πελάτες μας εξυπηρετούνται και σήμερα, 35 χρόνια μετά.
Από το 1982 στο δυναμικό της επιχείρησης εντάσσεται και ο Σταμάτης Μπύρος - η δεύτερη γενιά. Επί των ημερών του, η εταιρεία πλέον ΜΠUΡΟS, εκσυγχρονίζεται. Παράλληλα με την κατασκευή ελληνικών επίπλων με τους παραδοσιακούς τρόπους στα ιδιόκτητα εργαστήρια, ξεκινούν συνεργασίες με εταιρίες από Ιταλία, Γερμανία και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Κι ενώ η έδρα παραμένει αμετακίνητη στο κατάστημα της Ίωνος Δραγούμη, το 1995 ανοίγει ακόμη μία μεγάλη έκθεση επί της οδού Λαγκαδά στην οποία υπεύθυνος είναι πλέον ο γιός του Παναγιώτης (η τρίτη γενιά!)
Όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ακόμη περισσότερο σήμερα, οι αξίες μας παρέμειναν σταθερές:
Κατευθυνόμενη έμπνευση
Στόχος μας είναι, να καλύψουμε τις ανάγκες του πελάτη, και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης, τόσο μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων επίπλου όσο και μέσω του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού μας.
Επίσης, το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα καθοδήγησης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.biros.gr αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για κάθε πελάτη προκειμένου να τον κατευθύνει εύκολα και γρήγορα στους τομείς και τα προϊόντα του ενδιαφέροντός του. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να περιηγηθεί και να δεί ένα μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων μας από τα πιο μικρά και οικονομικά μέχρι τα πιο μεγάλα και πολυτελή.
Φροντίδα και υποστήριξη
Βασική μας αξία είναι η υποστήριξη και φροντίδα του πελάτη τόσο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα καταστήματά μας όσο και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του μέσα από παροχή συμβουλών και ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.
Μας ενδιαφέρει να ακούμε τις ανάγκες του πελάτη και να σχεδιάζουμε το μέλλον μαζί του.
Εμπιστοσύνη στην ικανότητα
Έχοντας ως κέντρο του ενδιαφέροντος τον πελάτη και δίνοντας προτεραιότητα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στον πελάτη και του παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει, ώστε να κάνει τη σωστότερη επιλογή.
Το προσωπικό των καταστημάτων μας είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, συνεχίζοντας μια παράδοση και μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία 60 ετών στο χώρο του επίπλου.

 

katastimata

  previousnext

Διεύθυνση: Λαγκαδά 183
Περιοχή: Σταυρούπολη
Τηλέφωνο: 2310 640127
Διεύθυνση: Ιωνος Δραγούμη 55
Περιοχή: Κέντρο
Τηλ: 2310 522127