Έπιπλο Πελαγίδης

pelagidiskefalib

Η εταιρεία μας, 'ΑΦΟΙ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ Ο.Ε.', από τις παλαιότερες στο χώρο των επίπλων, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1978. Δημιουργήσαμε μια πολύ μεγάλη αλυσίδα ικανοποιημένων πελατών, προσφέραμε πολλές υπηρεσίες στον πελάτη μετά την πώληση, γεμίσαμε πολλά σπίτια με ποιοτικά έπιπλα. Η πολυετής πείρα μας, μας έχει οδηγήσει σε μια σημαντική παρουσία στο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κοινού στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι οι βασικότερες αρχές της εταιρεία μας. Βρείτε λύσεις και αισθητικές προτάσεις που αφορούν το δικό σας χώρο.

Ιδανικά Έπιπλα από επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, το σχεδιασμό και την κατασκευή τους, δημιουργούν ιδανικά σύνολα για κάθε χώρο του σπιτιού σας με ιδιαίτερη προσωπικότητα και μάλιστα στις πιο δελεαστικές τιμές τις αγοράς.
Ποιοτικά Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη: Στο Έπιπλο Πελαγίδης η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό σε μας τα προιόντα κοστίζουν όσο αξίζουν. Πλοηγηθείτε λοιπόν στο site μας, ονειρευτείτε το νέο σας σπίτι και αφήστε μας να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα μας.
pelagidisinside
prosfores2017
Τηλεφωνική Παραγγελία Επίπλων
Με 5 απλές κινήσεις μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τα έπιπλα που επιθυμείτε:
- επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
- επιλέξτε το έπιπλο που σας αρέσει.
- επικοινωνήστε με το κατάστημα τηλεφωνικώς και δώστε μας τον κωδικό του.
- συμφωνούμε την ημερομηνία και τον τόπο παράδοσης.
- κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τελευταία ενημέρωση 24.1.2017 

 nextprevious

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 10
Περιοχή: κέντρο
Τηλέφωνο: 2310 278971
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.