Έπιπλο Σφουγγαράς

01logosfougaras03inside01

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 από το Δημήτριο Σφουγγαρά και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται με επιτυχία μέχρι και σήμερα στην κατασκευή και πώληση επίπλων.
Το πρώτο της κατασκευαστικό προϊόν αποτέλεσε το κάθισμα 'Τύπου Βιέννης" το οποίο σημείωσε τεράστια σχεδιαστική και εμπορική επιτυχία. Από τότε πέρασαν χρόνια πολλά !!!
Σήμερα, το έπιπλο Σφουγγαράς διαθέτει ιδιόκτητους εργοστασιακούς χώρους, διαθέτοντας το πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει στους πελάτες της έπιπλα υψηλής ποιότητας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
antallagesΤο κύριο αντικείμενό μας είναι η κατασκευή επίπλων όπως σαλόνια, τραπεζαρίες, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, παιδικά έπιπλα και γενικά κάθε είδους οικιακά και επαγγελματικά έπιπλα. Έπιπλα με κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, προσιτές τιμές συνυφασμένες με την ποιότητα.
Τα έπιπλα Σφουγγαράς έχουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του ιδρυτή τους και παρέχουν εγγυήσεις για την προσεγμένη ποιότητα αλλά και την αισθητική τους.
Η Εταιρεία Σφουγγαράς, φημίζεται για τις παροχές που προσφέρει στους πελάτες της.
Εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει την υπηρεσία ανταλλαγής επίπλων. Ανταλλάξτε το παλιό σας έπιπλο με καινούργιο της αρεσκείας σας. Επωφεληθείτε από τις ΕΠΙΠΛΟΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ και ανανεώστε το χώρο σας.

04inside02

ΣΑΛΟΝΙΑ
Το σαλόνι είναι ένα προσωπικό κομμάτι, παρόν στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Το χειροποίητο έπιπλο υπόσχεται διαχρονικότητα και ζεστασιά, παρέχοντας σε κάθε δωμάτιο έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, κύριος άξονας της φιλοσοφία μας ήταν πάντοτε η συνέπεια, η φροντίδα και η υπευθυνότητα. Υπόβαθρο κάθε μας δημιουργίας είναι το αστείρευτο μεράκι και η αγάπη μας για το έπιπλο. Υποδεχτείτε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλοξενούμενούς σας αλλά και ξεκουραστείτε στους αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες που περιλαμβάνονται στα έπιπλα της εταιρίας Σφουγγαράς. Όμορφες δημιουργίες που μπορούν να συνθέσουν ένα μοντέρνο, εντυπωσιακό αλλά και αναπαυτικό σαλόνι.

05insidesalonia06insidesintheta

ΣΥΝΘΕΤΑ

Επιλέξτε τα εντυπωσιακά σύνθετα και έπιπλα τηλεόρασης Σφουγγαράς και αναβαθμίστε το σπίτι σας με τις μοντέρνες γραμμές, την ποιότητα κατασκευής τους και το εξαιρετικό
design. Δημιουργημένα όχι μόνο με γνώμονα την αισθητική
του χώρου αλλά και την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης, με
μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους όπως συρτάρια,
ντουλάπια ή βιτρίνες για την φύλαξη κάθε είδους αντικειμένου
ή παρουσίαση κάθε συλλογής αντικειμένων.
ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ
Μια τραπεζαρία θα πρέπει να ικανοποιεί τις προϋποθέσεις φιλοξενίας ατόμων, αλλά και να εναρμονίζεται με το περιβάλλον του σπιτιού. Σας προσφέρουμε απεριόριστες επιλογές, με τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας, αλλά και τις απαιτήσεις του χώρου σας σ’ ένα κομμάτι μοναδικό και διαχρονικό. Η εταιρία Σφουγγαράς ειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή υπέροχων επίπλων σε μοντέρνα σχέδια που προσφέρουν έναν μοναδικό premium ύφος στο χώρο σας.

07insidekuzina

 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Η κουζίνα είναι το πιο δημοφιλές δωμάτιο του σπιτιού, αλλά και το επίκεντρο της οικογενειακής ζωής. Μια χειροποίητη κουζίνα είναι σχεδιασμένη ακριβώς στις προδιαγραφές του χώρου σας, αποδίδοντας όλες τις απαιτήσεις σας για λειτουργικότητα, χρηστικότητα και άνεση, κλασσική ή παραδοσιακή, ώστε να εναρμονίζεται με την αισθητική σας.
ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ
Η κρεββατοκάμαρα είναι ένας προσωπικός χώρος, ο οποίος φιλοξενεί τις ιδιωτικές στιγμές μας και αποτελεί καταφύγιο στο τέλος της μέρας. Η επιλογή των επίπλων του, πρέπει να εστιάζει στις ανάγκες μας για χαλάρωση, άνεση και οργάνωση. Το χειροποίητο, παραδοσιακό ή κλασσικό, έπιπλο μπορεί να ικανοποιήσει αυτές σας τις ανάγκες, προσθέτοντας μια νότα κομψότητας. Σας προτείνουμε λύσεις για να ικανοποιήσετε τα όνειρά σας, επιλέγοντας το κομμάτι που θα δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για τις νυχτερινές σας αποδράσεις. Δημιουργήστε τον ιδανικό χώρο για ξεκούραση επιλέγοντας από την μεγάλη ποικιλία, του καταστήματος Έπιπλο Σφουγγαράς, σε κρεβατοκάμαρες και σε άλλα έπιπλα υπνοδωματίου.
08insidekrevatokam

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας επί της οδού Αδριανουπόλεως 1, όπου σε χώρο 600 τμ μπορείτε να δείτε τα τελευταία δημιουργήματά μας. Γίνονται επιδείξεις καθημερινά από τις 10:00 μέχρι και τις 21:00, ενώ το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι και τις 16:00 και την Κυριακή 10:00 με 13:00

Ενημερωθείτε για τις συχνές προσφορές μας για να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας!

α
nextprevious

 

Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 1
Περιοχή: Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 2310 456821