ΑD VERBUM

Το Μεταφραστικό Κέντρο AD VERBUM έχει ιδρυθεί από την Παρασκευή Παπαδοπούλου, κάτοχο του Μεταφραστικού Διπλώματος της Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Cambridge, Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ΠΕΜ) και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών (F.I.T).

Με τη συμβολή των 5 in-house άριστα καταρτισμένων μεταφραστών και του δικτύου των 196 εξωτερικών συνεργατών, εμπειρότατων, εξειδικευμένων μεταφραστών και διερμηνέων, κατόχων Τίτλων σπουδών και μεταπτυχιακών Διπλωμάτων 32 Ευρωπαϊκών και Ασιατικών γλωσσών από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού είμαστε σε θέση να παρέχουμε απόλυτα αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης, διερμηνείας, απομαγνητοφώνησης και οργάνωσης συνεδρίων. Με την πολυετή εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε και σε πολύ εξειδικευμένους θεματικούς τομείς εργασίας κάνοντας χρήση των πληρέστερων βιβλιοθηκών ειδικής ορολογίας και πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, ώστε να προσφέρουμε άμεσα, αξιόπιστα και με απόλυτη εχεμύθεια, εγκυρότητα και ακρίβεια τις υπηρεσίες μας.

Ως πιστοποιημένοι μεταφραστές έχουμε τη δυνατότητα επικύρωσης όλων των επίσημων εγγράφων, ενώ παράλληλα είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, όπως επίσης και στο εξωτερικό, με τη συμβολή του άριστου δικτύου συνεργατών μας ανά τον κόσμο.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

metafraseisΤο Μεταφραστικό Κέντρο "AD VERBUM" έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα οργανωμένο τμήμα υπηρεσιών μετάφρασης, το οποίο διαθέτει απολύτως σύγχρονο τεχνολογικό και πληροφοριακό εξοπλισμό, πλούσια και άκρως εξειδικευμένη βιβλιοθήκη και κυρίως τους πλέον αξιόπιστους, πιστοποιημένους, εμπειρό-τατους και εξειδικευμένους μεταφραστές σε όλο το φάσμα των 32 γλωσσών εργασίας. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε κατά κόρον μεγάλα μεταφραστικά έργα με υψηλές απαιτήσεις και όσον αφορά την ορολογία αλλά και τα χρονικά περιθώρια παράδοσης των τελικών μεταφρασμένων κειμένων.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

profilΤο Μεταφραστικό Κέντρο "AD VERBUM" διαθέτει άριστο και πιστοποιημένο δίκτυο διερμηνέων, προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας σε πολλαπλούς γλωσσικούς συνδυασμούς και σε ποικίλα και εξειδικευμένα θεματικά πεδία. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οποιαδήποτε συνάντηση εργασίας εμπορικού, οικονομικού, νομικού, τεχνικού κ.α. περιεχομένου παρέχοντας υπηρεσίες διαδοχικής διερμηνείας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κάλυψη συνεδρίων με την παροχή υπηρεσιών ταυτόχρονης διερμηνείας (καμπίνα) ή επίσης διαδοχικής (στο πάνελ).

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ

tapesΤο Γραφείο μας δραστηριοποιείται στο αντικείμενο των υπηρεσιών απομαγνητο-φώνησης τηρώντας άκρως εποικοδομητικές και πολυετείς συνεργασίες με δημόσιους φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πανεπιστημιακά ιδρύματα αναλαμβάνοντας την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών Δημοτικών και Διοικητικών Συμβουλίων.
Επίσης, αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών Συνεδρίων πολλαπλών θεματικών, μεταξύ άλλων, επιστημονικού, ιατρικού, τεχνικού, κατασκευαστικού κ.α. ενδιαφέροντος, όπως και σεμιναρίων και συνεντεύξεων. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε σε θέση τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, ανεξαρτήτως θεματολογίας, να τα μεταφράσουμε και στις 32 γλώσσες εργασίας μας.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

synedriaΤο Μεταφραστικό Κέντρο "AD VERBUM" ειδικεύεται και στην οργάνωση συνεδρίων καλύπτοντας τις υπηρεσίες διερμηνείας (ταυτόχρονη διερμηνεία και σε πολλαπλούς γλωσσικούς συνδυασμούς), διαδοχική (στο πάνελ). Αναλαμβάνουμε επίσης, και τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης κάθε ομιλίας του συνεδρίου και σε όποια γλώσσα κρίνεται απαραίτητο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφράσουμε και να επιμεληθούμε τα τελικά κείμενα και στις 32 γλώσσες εργασίας μας προς έκδοση των πρακτικών του εκάστοτε συνεδρίου.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

booksΤο Μεταφραστικό Κέντρο «AD VERBUM» διαθέτει πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα μετάφρασης βιβλίων έχοντας μεταφράσει βιβλία που έχουν ήδη εκδοθεί, άλλα που είναι προς έκδοση και πολλά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ως πηγές διδακτορικών διατριβών ή συγγραμμάτων, καθώς επίσης και ως ενημερωτικά έντυπα δημόσιων οργανισμών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

biblia1

 

ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Οι  υπηρεσίες  μετάφρασης  και  διερμηνείας  του  Μεταφραστικού  Κέντρου "AD VERBUM" ειδικεύονται στο εξής φάσμα ορολογίας:
 1. Νομική [πληρεξούσια, εξουσιοδοτήσεις, συμβόλαια, αγωγές]
 2. Ιατρική [ιατρικές γνωματεύσεις, ιατρικές εξετάσεις, διπλωματικές, ]
 3. Οικονομική [φορολογικές δηλώσεις, εκκαθαριστικά σημειώματα, φοροτεχνικές εκθέσεις, συγγράμματα οικονομικού περιεχομένου]
 4. Τεχνική [τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες χρήσης]
 5. Περιβάλλον [εκθέσεις, έντυπα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας]
 6. Τέχνες – Πολιτισμός [διπλωματικές, βιβλία εικαστικών τεχνών, ιστορικά βιβλία]
 7. Επιστήμες [διπλωματικές, επιστημονικά άρθρα]
 8. Λογοτεχνία [συγγράμματα, βιβλία]
 9. Τουρισμός [ενημερωτικά έντυπα και κατάλογοι ξενοδοχειακών μονάδων]
10. Εμπόριο – Marketing [έντυπα χρήσης των λειτουργιών Marketing, έντυπα περιγραφής προϊόντων, εργασίες, εκθέσεις]
11. Ιστοσελίδες [σε θεματική που καλύπτει όλα τα ανωτέρω πεδία καθώς και πολλούς ακόμη πιο εξειδικευμένους τομείς]
12. Γενική θεματολογία [πτυχία, τίτλοι σπουδών, πτυχιακές εργασίες, έντυπα και βιβλία γενικής θεματολογίας, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.α.]

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΛΩΣΣΩΝ

Οι γλώσσες, στις οποίες δραστηριοποιείται το Μεταφραστικό Γραφείο "AD VERBUM" είναι οι εξής:
Από την Ελληνική προς:

 Αγγλική  Γαλλική  Γερμανική  Ιταλική  Ισπανική  Πορτογαλική  Ολλανδική  Ρώσικη
 Βουλγάρικη  Σέρβικη  Κροατική  Τσέχικη  Αλβανική  Ουκρανική  Γεωργιανή  Σλοβάκικη
 Σκοπιανή  Ελβετική  Νορβηγική  Σουηδική  Δανέζικα  Φινλανδική  Ουγγρική  Πολωνική
 Τούρκικη  Λιθουανική  Αρμένικη  Ρουμάνικη  Μολδαβική  Αραβική  Κινέζικη  Αραβική

Και από τις παραπάνω γλώσσες προς την Ελληνική.
Το Μεταφραστικό Κέντρο "AD VERBUM" είναι σε θέση να παράσχει όλες τις προαναφερόμενες μεταφραστικές υπηρεσίες και σε διπλούς συνδυασμούς γλωσσών, από ξένη γλώσσα προς ξένη γλώσσα.

Στην ιστοσελίδα μας www.adverbum.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες μας καθώς επίσης κάποια απ' τα προγράμματα, στα οποία έχουμε συμμετάσχει όσον αφορά την κάλυψη των υπηρεσιών διερμηνείας, τίτλους βιβλίων που έχουμε μεταφράσει και κάποιους από τους πολλούς Δημόσιους Οργανισμούς, Εθνικούς και Διεθνείς Φορείς, Ιδιωτικές Πολυεθνικές Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικούς Ομίλους, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

 

previous

 next

Διεύθυνση: Ερμού 57
Περιοχή: κέντρο
Τηλέφωνο: 2310 261050
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.