Keep fit

kefali

Βάλτε στόχο υγεία, δύναμη, ομορφιά και ελάτε να τον πραγματοποιήσουμε μαζί!

Γίνε και συ μέλος στο Keep fit, το πιο αξιόπιστο γυμναστήριο στην πόλη μας εδώ και 20 χρόνια!

01keepfitteamTo γυμναστήριο Keep fit λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον 700 τ.μ. στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αποτελεί ορόσημο στο χώρο του fitness, ειδικά για τους αθλούμενους που αναζητούν συστηματική και ποιοτική προπόνηση. Στο γυμναστήριο υπάρχουν περισσότερα από 18 εργομετρικά ηλεκτρονικά μηχανήματα fitness, πολλά όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και κορυφαίας ποιότητας ελεύθερα βάρη. Ταυτόχρονα προσφέρονται δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες ομαδικών αθλημάτων όπου πραγματοποιούνται ομαδικά μαθήματα όπως: pilates, yoga, zumba, aerobics, cross circle bars κ.α καθώς και μαθήματα latin χορού για όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, λειτουργεί παιδικό γυμναστήριο για αγόρια και κορίτσια 4- 11 ετών. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Keep fit, με επιστημονική κατάρτιση και πείρα είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρει στον καθένα ξεχωριστά ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ παρέχονται δωρεάν συμβουλές διατροφής σε τα μέλη μας. Παράλληλα στο γυμναστήριό μας θα βρείτε υπηρεσίες όπως :
Personal Training / Small group traning
Boxing training (μεγάλος /μεσαίος σάκος του box, αχλάδι πυγμαχίας – speed bag)
Προπόνηση αμφίπλευρης δόνησης – Power vibro
Προγράμματα Διατροφής
Σολάριουμ

Χαμάμ

mar17

prosforasep15
Αερόβια & αναερόβια άσκηση

02aeroviaΕκμεταλλευθείτε στο έπακρο τα οφέλη της γυμναστικής σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον 700 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά μηχανήματα cardio fitness καθώς και και προηγμένα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη.

Ο συνδυασμός αερόβιας και αναερόβιας άσκησης, στα πλαίσια ενός προσωπικού προγράμματος εκγύμνασης που δημιουργούν για εσάς οι έμπειροι γυμναστές του Keep fit, χαρίζει ευεξία, βελτιωμένη αντοχή, γράμμωση και απώλεια βάρους. Παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, της σωματικής και πνευματικής υγείας καθώς και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης ασθενειών όπως η παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση και ο διαβήτης.

Βάλτε στόχο το σώμα των ονείρων σας και Κeep fit ό,τι κι αν κάνετε!

 

Προγράμματα αίθουσας

Όλα τα ομαδικά προγράμματα εκτελούνται υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών στην αίθουσα που διαθέτει το γυμναστήριο. Ο χώρος της αίθουσας είναι αρκετός ώστε να γυμνάζονται άνετα οι ασκούμενοι χωρίς συνωστισμό. Παρουσιάζονται διάφορα προγράμματα γυμναστικής ευκινησίας, ευλυγισίας καθώς και αεροβικής γυμναστικής για την συνολική ή τοπική μυϊκή ενδυνάμωση συνοδεία μουσικής. Όλα τα προγράμματα αποφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ξεκούραστης άσκησης και διασκέδασης ταυτόχρονα.

 

Small Group Personal Training

04small groupΤα νέα προγράμματα Small Group Personal Training by Keep Fit, είναι ιδανικά για όσους θέλουν να αυξήσουν στο μέγιστο την απόδοση τους και να έχουν στοχευμένα αποτελέσματα, ενώ απολαμβάνουν παράλληλα την ανεβασμένη ενέργεια που προσφέρει η ομαδική προπόνηση! Πραγματοποιούνται σε δύο κύκλους (μηναίο και δίμηνο) και αποτελούνται από ολιγομελή τμήματα που δεν ξεπερνούν τα 8 άτομα.

Χρησιμοποιώντας αυθεντικό εξοπλισμό TRX, foam rollers, μπάλες τεχνολογίας bosu, κettlebells, αλτήρες ή απλά το βάρος του σώματός του, ο ασκούμενος ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα κάτω από την συνεχή επίβλεψη των πιστοποιημένων personal trainers του Κeep Fit.

Κλείσε τώρα το δικό σου δωρεάν δοκιμαστικό και μπες πιο fit + fun ομάδα!

 

Προπόνηση TRX

10 λόγοι για να δοκιμάσετε την προπόνηση με TRX!

 • Μια προπόνηση για όλο το σώμα. Η TRX προπόνηση παρέχει ασκήσεις για κάθε μυ στο σώμα σας με ένα μόνο κομμάτι του εξοπλισμού.05small trx
 • Όλα τα επίπεδα, όλοι οι στόχοι. Το TRX μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, από νέους μέχρι και προχωρημένους αθλητές, για να πετύχει οποιοδήποτε στόχο εκγύμνασης.
 • Οι προπονήσεις TRX είναι διασκεδαστικές, διαφορετικές από κάθε άλλη προπόνηση που έχετε κάνει ποτέ πριν. Επιπλέον, μπορείτε να αψηφήσετε και τη βαρύτητα!
 • Ένα φανταστικό εργαλείο για την προθέρμανση αλλά και τις διατάσεις σας, με ασκήσεις που βελτιώνουν την κινητικότητα και την ευελιξία.
 • Το TRX συμπληρώνει οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αερόβιας ή cardio εκγύμνασης.
 • Κλιμακώστε την προπόνησή σας με το δικό σας ρυθμό. Απλά μετακινηθείτε κοντά ή μακριά από το σημείο που στερεώνεται το TRX σας ώστε να κάνετε κάθε άσκηση ευκολότερη ή δυσκολότερη.
 • Οι ασκήσεις TRX κάνουν σώμα σας να λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα – μπορείτε να αξιοποιήσετε το σώμα σας ως αντίσταση, έτσι ώστε να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο από ό, τι η παραδοσιακή προπόνηση με βάρη.
 • Εκγύμναση όλου του κορμού σας όλη την ώρα. Ο κορμός σας θα συμμετέχει πλήρως κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης.
 • Έχετε τραυματισμό; Οι TRX ασκήσεις σας μπορούν να τροποποιηθούν και να ενσωματωθούν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης.
 • Δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Ποτέ! Εξαιρετικά ευέλικτο, μπορείτε να εκτελέσετε εκατοντάδες λειτουργικών ασκήσεων με TRX για να χτίσετε τη δύναμη, την αντοχή, τη δύναμη, σταθερότητα του κορμού και πολλά περισσότερα!

Power Vibro

06powervibro oneΗ προπόνηση δόνησης ή αλλιώς προπόνηση αμφίπλευρης δόνησης έχει ως σκοπό την ακούσια ιδιοσύσπαση των μυών ελκύοντας τα αντανακλαστικά τους. Η προπόνηση αυτή θεωρείται προπόνηση νευρομυϊκών προσαρμογών και ιδιοδεκτικότητας λόγω του παράγοντα της επιτάχυνσης που καλείται το σώμα να αντιμετωπίσει πάνω στην πλατφόρμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ταχεία εκγύμναση, βελτίωση δύναμης, εκρηκτικότητας και ταχυδύναμης. Οι δονήσεις είναι συγκρίσιμες με τις επανειλημμένες εκκεντρικές φορτίσεις μικρού εύρους. Κατά την εκγύμναση με δονήσεις δημιουργείται υπεραιμία, πράγμα το οποίο έχει ως συνέπεια την υπερτροφία και την σταδιακή ανάπτυξη της δύναμης του μυός. Με την βοήθεια μιας διάταξης εφαρμογής η οποία επιτρέπει την ρύθμιση της συχνότητας και του πλάτους ταλάντωσης, ενεργοποιούνται και αναπαράγονται εξειδικευμένες ταλαντώσεις σε όλες τις μυϊκές ομάδες, ακόμα και στα βαθύτερα και πιο λεπτά στρώματα. Αυτή την διαδικασία την ονομάζουμε νευρομυϊκή διέγερση.

Παιδικό γυμναστήριο

07kids gymΤο παιδικό γυμναστήριο Keep Fit φιλοξενείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας ενώ λειτουργούν τέσσερα διαφορετικά τμήματα που απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια 4 – 6 ετών και 7 – 9 ετών και περιλαμβάνουν:

 • γενική γυμναστική
 • μουσικοκινητική αγωγή
 • hip hop
 • zumba
 • yoga for kids
 • ρυθμική γυμναστική
 • μπαλέτο

 prosfores

 Τελευταία ενημέρωση 21.3.2017  

nextprevious

 

Διεύθυνση: Α. Καρκαβίτσα 13 & Κρήτης
Περιοχή: Μαρτίου
Τηλέφωνο: 2310 870107
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: κeep fit