Χατζηαναστασίου

Xanaskefali

Ο κ. Νίκος Χατζηαναστασίου δραστηριοποιείται στο εμπόριο ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1983. Παράλληλα ασχολήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και με την κατασκευή οικοδομικών έργων.

Σήμερα εδρεύει στην Καλαμαριά (Αιγαίου 41), όπου σ' έναν πλήρη εκθεσιακό χώρο θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ειδών υγιεινής. Με εξειδίκευση στα έπιπλα μπάνιου, όπου μπορεί να αναλάβει και ειδικές κατασκευές, μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από πλακίδια δαπέδου και τοίχου, μπανιέρες, καμπίνες μπάνιου, πορσελάνες, νεροχύτες, στήλες υδρομασάζ, ντουζιέρες, βρύσες, αξεσουάρ μπάνιου, απορροφητήρες, ΑΜΕΑ.

xanasinside

Με την πάνω από 30 χρόνων εμπειρία, αλλά και την μεγάλη γνώση γύρω από το αντικείμενο «μπάνιο» θα πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές για μια σωστή επιλογή. Ταυτόχρονα θα έχετε και πλήρη τεχνική υποστήριξη, καθώς εξειδικευμένα συνεργεία μπορούν να αναλάβουν με υπευθυνότητα την κατασκευή, όπως και την γενικότερη κατασκευή ή ανακαίνηση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

inside3

Φιλοδοξία μας και στόχος ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι το αρτιότερο τελικό αποτέλεσμα που θα φτάνει και, αν είναι δυνατόν, θα ξεπερνάει τις αρχικές επιθυμίες των πελατών μας.

a
nextprevious
a
a

Διεύθυνση: Αιγαίου 41
Περιοχή: Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 2310 486865
Κινητό: 6977965622
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.