Χρυσαλλίς

kefali
Η παρκετοποιία ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ'' δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή και πώληση παρκέτων από ξυλεία εγχώρια αλλά και εισαγόμενη καθώς επίσης και στην παραγωγή και εμπορία των συναφών υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή ενός ξύλινου πατώματος.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ασσήρου σε ένα χώρο 3.000 τ.μ.(τμήμα παραγωγής, γραφεία και αποθήκες).  Στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 93, λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός χώρος όλων των προϊόντων της εταιρείας.
 
ΔΑΠΕΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Δάπεδα μασίφ, προγυαλισμένα και συνθετικά (laminate).
esoterikou
esoterikoupoiot
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας μπορείτε να δείτε όλη τη διαθέσιμη γκάμα ξύλινων δαπέδων εσωτερικού χώρου.
 
ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Δάπεδα από τροπική ξυλεία, ΤΕΑΚ, BANKIRAI, MAZARATUBA, ΙΡΟΚΟ, KEMPAS, IPE, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ, με ειδική κατεργασία - αντιολισθητικές χαράξεις σε ποικιλία μεγάλων διαστάσεων, αλλά και μικρών. Χρησιμοποιούνται για επένδυση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων (αίθρια, πισίνες, κήπους, κουζίνες και μπάνια).
exoterikou
 
ΣΚΑΛΕΣ
Επένδυση σκάλας από όλα τα είδη ξύλων όπως δρυς, τροπικά, προβερνικωμένα, συνθετικά σε ποικιλία διαστάσεων. Μπορούν να κατασκευαστούν με δύο τρόπους. Είτε με μασίφ σκαλοπάτι πάχους 4 mm είτε από μασίφ παρκέτο και μουρέλο.
skales
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ
Το ξύλο είναι η ζωή μας, γι' αυτό και επί πενηνταπέντε χρόνια το επεξεργαζόμαστε με μεράκι και συνέπεια και συνεχίζουμε να "ντύνουμε" τα Ελληνικά σπίτια με την ίδια υπευθυνότητα και αγάπη που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές.
Τα παρκέτα μας, υπόδειγμα αισθητικής αντίληψης, ανθεκτικότητας και σύγχρονης τεχνολογίας, είναι τα μόνα που εγγυημένα κρατούν σταθερή την ποιότητα τους στο χρόνο και έχουν πιστοποιηθεί με ΙS0 9001. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πραγματική και άμεση ενημέρωση του πελάτη για τον σωστό συνδυασμό εργασιών καθώς και στην υποστήριξη που του παρέχουμε ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

nextprevious

Διεύθυνση: 18ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Σερρών
Περιοχή: Άσσηρος
Τηλέφωνο: 23940 61726
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 93
Περιοχή: Καλαμαριά
Τηλ: 2310 805220, 2310 456525