Βογιατζή Μαρία

vogiatzimariaΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ιατρός Μαρία Βογιατζή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 1989 από το 2ο Λύκειο Καλαμαριάς με βαθμό απολυτηρίου 20. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και πήρε το πτυχίο της µε βαθµό 8,21.

Από τον Ιούνιο του 1997 ως τον Οκτώβριο του 1998 υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Στρυµονικού Σερρών. Τον επόμενο χρόνο τελείωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκοµείου Σερρών. Έως τον Νοέμβριο του 2001 εργάσθηκε ως βοηθός ιατρός στο Δερµατολογικό Ιατρείο του Νοσοκοµείου Σερρών και ως υπεράριθµη ιατρός στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκοµείου Σερρών ανάλογα µε τις ανάγκες του νοσοκοµείου και το 2002 ως υπεράριθµη ιατρός στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκοµείου Έδεσσας. Κατόπιν και έως τον Δεκέµβριο του 2005 ως ειδικευόµενη ιατρός Δερµατολογίας – Αφροδισιολογίας στο Νοσοκοµείο Δερµατικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης και τον Μάρτιο του 2006 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Δερµατολογίας – Αφροδισιολογίας µετά από επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις.

Από το  Μάιο του 2006 διατηρεί ιδιωτικό δερματολογικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Το ιατρείο της στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Βαζελώνος 32, στο κέντρο της Καλαμαριάς, άνωθεν της Εθνικής Τράπεζας.
Από το 1991 ως σήμερα έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και συμποσίων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Η Μαρία Βογιατζή δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της κλασικής Δερματολογίας, όσο και στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής.
Στο ιατρείο της πραγματοποιείται μυκητολογικός έλεγχος, χαρτογράφηση σπίλων, έλεγχος για αφροδισιολογικές παθήσεις, παιδοδερματολογικός έλεγχος.
Στο πλαίσιο της Αισθητικής Δερματολογίας γίνονται laser αποτριχώσεις, laser για ευρυαγγείες σώματος και προσώπου, laser για ανάπλαση προσώπου και λείανση ρυτίδων. Επίσης, γίνεται θεραπεία για κυτταρίτιδα και σύσφιγξη του σώματος.
Ειδικότερα, στο ιατρείο της Μαρίας Βογιατζή, γίνονται εφαρμογές ΒΟΤΟΧ για τη θεραπεία των ρυτίδων προσώπου και της υπεριδρωσίας μασχαλών και παλαμών – πελμάτων. Εφαρμόζονται ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για γέμισμα και απάλυνση των ρυτίδων του προσώπου, μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου – σώματος και βελτίωση των ρυτίδων του προσώπου με κοκτέιλ βιταμινών και υαλουρονικού οξέος. Η μεσοθεραπεία, επίσης, εφαρμόζεται στο σώμα για σύσφιγξη και θεραπεία της κυτταρίτιδας.
Στο πλαίσιο της Δερματοχειρουργικής γίνεται αφαίρεση, κρυοπηξία και διαθερμοπηξία πλείστων δερματικών βλαβών, όπως σπίλων, μυρμηκιών, σμηγματορροϊκών υπερκερατώσεων, θηλωμάτων, αιμαγγειωμάτων, κονδυλωμάτων, κοκκιωμάτων κ.ά.
vogiatziinsidefinΤελευταία ενημέρωση 5.11.2016  
nextprevious
 
a
a

Διεύθυνση: Bαζελώνος 32
Περιοχή: Καλαµαριά
Τηλέφωνο: 2310 443318
Κινητό: 6937 777237
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.